Telefon-ikon0707-693497

Ultra V PDO

Världens första injektionsbehandling med PDO tråd material. Resultatet kommer efter ca 8 veckor. Hela ansiktet inklusive under ögonen samt halsen kan behandlas. Behandlingen föregås av både bedövningskräm och injektion med bedövningsmedel.

ULTRA V PDO-BEHANDLING

Ultra V PDO-behandling är världens första injektionsbehandling med PDO material dvs i stället för trådlyft kan man få samma material injicerad. En helt säker metod som möjliggör kollagenstimulering med enbart ett fåtal nålstick.

 

Vad är Ultra V PDO-behandling? 

Ultra V PDO-behandling är en patenterad och unik injektionsbehandling som möjliggör kraftfull kollagenstimulering. En säker behandling med enbart ett fåtal nålstick och minimal återhämtning. 

Ultra V PDO-injektion, en behandling som åstadkommer kollagenstimulering, huduppstramning, hudföryngring & förbättrad hudstruktur. 

Produkten som injiceras förkortas PDO vilket är ett beprövat material som använts inom medicinska sammanhang som kirurgi i decennier. Därmed finns vetenskapliga studier samt långvarig uppföljningstid på PDO som material inom både medicinska och estetiska sammanhang.  Utifrån dessa erfarenheter och studier kan främmande kroppsreaktioner, allergier och ogynnsamma effekter helt uteslutas.  Materialet är fullständigt biologiskt nedbrytbart. 

 

Syfte med behandlingen?

Ultra V PDO-injektion syftar till att stimulera hudens egen kollagenaktivitet för att återskapa spänst, elasticitet och en fastare hud.  På så sätt kan en uppstramande effekt uppnås. Effekten av PDO-injektionsbehandling har således ett helt annat syfte än hyaluronsyrabehandling (“fillers”) som i regel används för att skapa volym snarare än stimulering av hudens bindväv.

Behandlingsindikation:
- återskapa spänst
- elasticitet
- fastare hud
- huduppstramning
- hudföryngring 

 

Vanliga behandlingsområden med Ultra V PDO-behandling?

Vanliga behandlingsområden med Ultra V PDO-behandling inkluderar mellan och nedre delen av ansiktet vilket innebär kinder, nasolabialveck, käklinje och marinoettlinje. Är även en mycket effektiv injektionsbehandling av känsliga områden som under ögonen (vid mörka ringar och insjunkenhet) där behandlingen inte drar till sig vätska som andra metoder kan göra. Metoden kan även användas på hals, handryggar och för att uppnå huduppstramning och förbättrad hudstruktur på kroppen (metoden behandlar inte fettvolym). 

 

Fördelar med Ultra V PDO-injektion? 

 • Säker behandling 

 • Välbeprövat material 

 • Patenterad behandling 

 • Unik behandling 

 • Möjliggör kollagenstimulering, huduppstramning och hudföryngring på en rad olika områden 

 • Minimal återhämtningstid 

 • Att tänka på? 

 • Precis som vid alla injektionsbehandlingar finns risk för blåmärken och svullnad. De närmsta dagarna efter genomförd behandling bör bastubad, intensiv träning och ansiktsmassage undvikas. I övrigt kan du återgå till vardagliga aktiviteter. Inför din behandling behöver du inte förbereda dig eller tänka på något särskilt. Behandlingen tar cirka 30 minuter. Produkten innehåller lokalbedövning. Om önskas finns också möjlighet till att komma en stund innan besöket för applicering av lokalbedövning i form av kräm. Detta går din behandlare igenom i samband med konsultation. 

  Hur många behandlingar krävs? 

  Inför en eventuell behandling rekommenderas alltid en konsultation för individuell behandlingsplan. Behandlingen kan göras som en kur med ett särskilt intervall emellan (i regel ca 8v) eller som en engångsbehandling. Behandlingen kan även kombineras med andra metoder so, ex injektioner, behandling av kärl eller pigment, peels mm

  Vem passar att göra Ultra V PDO-behandling?

  Ultra V PDO-injektion passar både kvinnor och män, yngre och äldre. Yngre kan göra behandlingen för att förebygga samt bibehålla en ungdomlig hud och äldre för att få ett mer ungdomligt utseende. Metoden är även lämplig för en person som önskar minimalt antal stick eller är smärtkänslig då konvalescensen efter är mycket lindrig. 

Behandling under ögonen med Ultra V PDO. Håligheten under ögonen har minskat och även färgen har ljusnat.
Ihåligheten och den mörkare färgen under ögonen har avhjälpts med Ultra V PDO. Kunden är inte hålögd längre.
Linjerna under ögonen har minskat avsevärt efter behandling med Ultra V PDO.
Ultra V PDO
Ihåligheten under ögonen har minskat efter behandling med Ultra V PDO.
Ultra V PDO
Behanling av hela ansiktet med Ultra V PDO. En magisk uppfräschning har inträffat.
Ultra V PDO
/