Telefon-ikon0707-693497

Nyheter

Julklappstips
21 december 2022
Köp Presentkort hos oss. Det kan användas t ex Hudanalys med vår vår hudanalysatorn för att få krämer anpassade just till din hud. Presentkortet gäller självklart för alla behandlingar och produkter och gäller i 2 år.
Skin boosters/Mesoterapi
3 september 2022

RRS® HA Tensor Lift:
Speciell formula för att fylla ytliga rynkor. Ger ett lätt lyft och en åtdragningseffekt. Utmärkt för hy som behöver återskapa förlorad elastisitet och få spänst. En kraftig fuktbooster med synliga resultat.

RRS® HA Eyes:
En skinbooster för svullnader runt ögonen, som ger fukt runt ögonområdet (svullna ögon), reducerar mörka ringar och fina linjer och förbättrar ögonkonturen.

XL Hair®:
XL Hair® är en ny möjlighet för behandling av olika håravfalls mönster och symptomatiskt håravfall.

RRS® HA Skin Relax with BoNtA 568®:
Injicering av Skin Relax skapar en dermal avslappning och har liknande effekter med mesobotox. Innehåller 3 olika peptider med samma funktion som ger ett synligt resultat med mindre porer, motverkar glansig hy. Resultatet är en jämn och slät hy i hela ansikte, hals och dekolletage. Behandlingsområden: ansikte, hals och dekolletage.

RRS® HA Cellutrix:
Injektionsbehandling av celluliter och slapp hud. En specialutvecklad formula som skapar en mikrocirkulatorisk stimulering som slätar ut ojämnheter på huden.

RRS® Silisorg Tensor:
Organiskt silicium plus DMAE som stramar åt huden samt ger volym. Stimulerar kroppen att producera 25 gånger mer hyaluronsyra än utan behandling. Ger ett synligt lätt ansiktslyft och stramar åt slapp hy. Rekommenderas för personer mellan 45-65 år.

Fraktionerad CO2 laser
27 augusti 2022
Tider för fraktionerad CO2 laser läggs snart ut. Listan på laserbehandlingar som går att göra med denna FDA-godkända maskin är lång. En av dem är den oerhört populära Cool peel dvs hudföryngring, som tagit Hollywood med storm.

Genom CoolPeel-behandling får du minimal smärta under behandling, kort behandlingstid och snabb återhämtningstid.

Andra möjliga skönhetsbehandlingar med denna laser är borttagning av vårtor, leverfläckar, akneärr, stora porer, alla typer av pigmentansamlingar samt behandling av ytliga och djupa rynkor.

SmartXide Punto, som vår nya lasermaskin heter, använder Stack-funktionen, vilket gör att flera laserpulser kan användas samtidigt på samma behandlingsområde, med en puls från 1 till 5. Denna funktion gör SmartXide -lasern till en av de säkraste och mest kraftfulla CO2-laserenheterna på marknaden.

Detta möjliggör en kontroll av hudens värmeskador och förångning av huden! Med SmartXide Punto-enheten kan formen och storleken på laserbehandlingsområdet ändras utefter det område som ska behandlas. Det finns sex olika former att välja mellan och funktionen minimerar rodnad och irritation i huden. En otrolig avancerad och säker maskin, som enbart hanteras av certifierad laserterapeut hos oss.

/