Telefon-ikon0707-693497

Nyheter

Fraktionerad CO2 laser
27 augusti 2022
Tider för fraktionerad CO2 laser läggs snart ut. Listan på laserbehandlingar som går att göra med denna FDA-godkända maskin är lång. En av dem är den oerhört populära Cool peel dvs hudföryngring, som tagit Hollywood med storm.

Genom CoolPeel-behandling får du minimal smärta under behandling, kort behandlingstid och snabb återhämtningstid.

Andra möjliga skönhetsbehandlingar med denna laser är borttagning av vårtor, leverfläckar, akneärr, stora porer, alla typer av pigmentansamlingar samt behandling av ytliga och djupa rynkor.

SmartXide Punto, som vår nya lasermaskin heter, använder Stack-funktionen, vilket gör att flera laserpulser kan användas samtidigt på samma behandlingsområde, med en puls från 1 till 5. Denna funktion gör SmartXide -lasern till en av de säkraste och mest kraftfulla CO2-laserenheterna på marknaden.

Detta möjliggör en kontroll av hudens värmeskador och förångning av huden! Med SmartXide Punto-enheten kan formen och storleken på laserbehandlingsområdet ändras utefter det område som ska behandlas. Det finns sex olika former att välja mellan och funktionen minimerar rodnad och irritation i huden. En otrolig avancerad och säker maskin, som enbart hanteras av certifierad laserterapeut hos oss.

/