Telefon-ikon0707-693497

Nyheter

Skin boosters/Mesoterapi
3 september 2022

RRS® HA Tensor Lift:
Speciell formula för att fylla ytliga rynkor. Ger ett lätt lyft och en åtdragningseffekt. Utmärkt för hy som behöver återskapa förlorad elastisitet och få spänst. En kraftig fuktbooster med synliga resultat.

RRS® HA Eyes:
En skinbooster för svullnader runt ögonen, som ger fukt runt ögonområdet (svullna ögon), reducerar mörka ringar och fina linjer och förbättrar ögonkonturen.

XL Hair®:
XL Hair® är en ny möjlighet för behandling av olika håravfalls mönster och symptomatiskt håravfall.

RRS® HA Skin Relax with BoNtA 568®:
Injicering av Skin Relax skapar en dermal avslappning och har liknande effekter med mesobotox. Innehåller 3 olika peptider med samma funktion som ger ett synligt resultat med mindre porer, motverkar glansig hy. Resultatet är en jämn och slät hy i hela ansikte, hals och dekolletage. Behandlingsområden: ansikte, hals och dekolletage.

RRS® HA Cellutrix:
Injektionsbehandling av celluliter och slapp hud. En specialutvecklad formula som skapar en mikrocirkulatorisk stimulering som slätar ut ojämnheter på huden.

RRS® Silisorg Tensor:
Organiskt silicium plus DMAE som stramar åt huden samt ger volym. Stimulerar kroppen att producera 25 gånger mer hyaluronsyra än utan behandling. Ger ett synligt lätt ansiktslyft och stramar åt slapp hy. Rekommenderas för personer mellan 45-65 år.

/